Unakıtan: Sergen'in transfer parası Gençlik Spor'dan

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2007 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Eskişehirspor'a futbolcu transferlerinde Maliye kaynağının kullanılıp kullanılmadığı ile ilgili soruya, "Yok öyle bir şey. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün bütçesine ek ödenek koyuyoruz. İddiadan da bütün spor kulüplerine yardımlar yapılıyor. Çirkin şeylerle suçlamaya kalkmasınlar" dedi.

Bakan Unakıtan, eşi Ahsen Unakıtan ile geldiği Edirne'de partililerin yemeğinde yaptığı konuşmada şöyle dedi:

'Hepsini özelleştireceğim'

"Özelleştirme yaptığımız için bazı çevreler kızıyor. Siyasilerin çiftliklerini birer birer alıyorum. Özelleştirmenin önüne kimse geçemez. Hepsini özelleştireceğim, siyasilerin eline bir şey bırakmayacağım."

Unakıtan, basın mensuplarının "Eskişehirspor'a Sergen Yalçın'ın transferinde bakanlık kaynaklarını kullanıldı mı" sorusu üzerine, "Yok öyle şey. Her yerde sporun kalkınmasını isteriz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün bütçesine ek ödenek koyuyoruz. İddiadan da bütün spor kulüplerine yardımlar yapılıyor. Çirkin şeylerle bizi suçlamaya kalkmasınlar. Ondan sonra mahcup olurlar" diyekonuştu.

Unakıtan'ın kente gelmesinden önce AKP'li olduklarını söyleyen bir grup, parti binası önünde davul-zurna çaldırıp, verilen sözlerin yerine getirilmediği gerekçesiyle partiden istifa ettiklerini açıkladılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber